Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Inspectoratul Şcolar Galaţi a anunţat că, în perioada 17-31 iulie, se va desfăşura concursul pentru ocuparea funcţiilor vacante de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar.

La nivelul judeţului Galaţi sunt 84 de posturi vacante  scoase la concurs, dintre care 57 sunt pentru funcţia de director, iar 27 pentru funcţia de director adjunct. Conform Inspectoratului, pentru ocuparea acestor posturi au fost înregistrate 107 candidaturi, asumate de către 82 de candidaţi distincţi.

Candidaţii vor susţine, pe 17 iulie, proba scrisă, urmând ca în perioada 19-31 iulie să aibă loc probele de evaluare a curriculum--ului vitae şi de interviu. Rezultatele vor fi afişate pe 2 august.

Citit 1706 ori Ultima modificare Joi, 13 Iulie 2017 16:51

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.