Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Se întâmplă uneori ca viaţa să ia întorsături neaşteptate, iar viitorul să pară lipsit de sens, după o despărţire dureroasă. Nu poţi schimba trecutul, aşa că ar trebui să te concentrezi pe viitor şi pe schimbările pe care le ai de făcut, scrie topbuzz.com. Pentru acest lucru, trebuie urmaţi câţiva paşi care vă pot aduce mai aproape de succes.

Ai nevoie de o pauză

Poate o vacanţă, o schimbare de peisaj, o călătorie într-o altă parte a lumii. Pentru a schimba perspectiva, schimbă ceea ce este în jurul tău. O pauză îţi poate oferi timpul necesar pentru a obţine linişte, mai mult timp cu tine şi oportunitatea de a deveni conştient de propriile trăiri.
De asemenea, trebuie să-ţi faci timp pentru a lucra la vindecarea ta. Dă drumul ataşamentelor şi suferinţei şi ai încredere în noile oportunităţi pe care viaţa ţi le-a pregătit. Găseşte-ţi liniştea pentru a vindeca trecutul, vorbeşte cu un consilier sau povesteşte prietenilor ce ţi s-a întâmplat. Acest lucru te va ajuta să treci mai uşor peste suferinţă.

Citit 1096 ori Ultima modificare Luni, 26 Iunie 2017 21:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.